Otthon

Szerző: Suhai Hajnal

Amikor megláttam Sophie kihivását, sok minden jutott az eszembe ami elsö volt. Az elsö ovis "szerelem" 🙂 …igen-igen még mindig emlékszem, hogy a házunkban lakó másik kislány volt a kiszemelt fiú kedvence, nekem meg ö, szóval az elsö öröm, csalódás, jó élmény vagy rossz és úgy minden az elmúlt "elsökböl".   

Tamási Áron irta, "azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne". Én három gyönyörüszép helyet mondhatok otthonomnak, de az elsö az a hely-táj, ahol születtem, ahol  máig tartó barátságokat kötöttem, ahová mindig jó hazamenni, ahol mindig várnak a szüleim.

Nemrég jártam otthon, de ezt már irtam, sikerült végre kirándulni is, és annyira élénk volt még az élmény, hogy az jutott eszembe, annyi sok szép fotó készült a tájról, ami a gyerekkorom helyszine volt, de jó lenne egy külön nagy oldal róla. És igy találkozott az "Elsö" kihivás és az én lelkem óhaja.

Nem tudom miért, de nagyfotó-nagyoldal kombóban gondolkodtam végig. Talán azért, mert igy jobban látszank a fák, a felhök, a táj, az apró részetek a fényképen.

Az alapkartont festettem, pacáztam,pacsmagoltam. Papirokat vágtam, öregbitettem, varrtam és rétegeztem az oldalon és papirokból vágtam ki a dekor elemeket. Mindig rácsodálkozom, hogy mennyire sokrétüen lehet a NCsD különbözö alkotó csomagjaiban levö papirokat használni, kombinálni. Szokásomhoz hüen most is kombináltam öket.  Ez alkalommal a "Te &Én", "Ásó ,kapa, nagykaland " , "Kattints!" és a "Selfie" készletek papirjait. Rákerült az oldalra a " Magyar népi motivumok" chipboard csomagból is egy pár elem  és kész is lett.

Nagyon egyszerü oldal, de számomra nagyon kedves és amig készitettem, rengeteg régi emlék jutott eszembe, ami talán másképp, ebben a rohanó világban nem jutott volna. Igy amig készitettem, mintha picit megállt volna a világ, az idö és csak az öröm volt.

Még van egy pár napotok és arra biztatlak, játszatok velünk, örökitsétek Ti is meg az "Elsö" emléketeket, azért is mert ez a kihivás egy csodás idöutazás  és azért is, mert a nyeremény is szuper NCsD termékekböl áll. A kihivásra 12"-es, A4-es, valamint PL oldalakat is készithettek, ha van rajta "Nöicsizmaság" és megfelel az ELSÖ kitételnek.  

Felhasznált termékek:

Te és Én papírkészlet

Kattints papírkészlet

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!