Nyár, tenger, unikornis

Szerző: Ranga Sophie

Idén is eljutottunk nyaralni, juhéjj! Jó nagy társasággal indultunk neki, 21-en voltunk (asszonyok, férfiak és 11 gyerek J). Ismét Rab szigetet céloztuk meg, de most Lopart. Már februárban lefoglaltuk a szállást – a múlt év tapasztalatai miatt nem mertük a véletlenre bízni.

Egyébként szuper, semmittevésre kiváló, gyerekbarát hely. Csak ajánlani tudom! A lányaim idén nyárra sem tanultak meg úszni, és gyakorlatilag utálják a vizet… itt mégis felszabadultam játszottak és élvezték a tengert! Szanaszét aknázták a partot. Akkora kráétereket ástak, hogy másnapra gondosan betemette a ”partiőrség”, nehogy csapdába ejtsenek egy kóbor ittast. A gyerekek pedig minden reggel csalódottan nyugtázták, majd újra munkához láttak J.

Véda volt a legkisebb és a legzsiványabb az összes gyerek közül. Sajnálatomra, ez utóbbit más szülők is megerősítették. Akkor volt nyugalom, mikor fagyit evett, Agatha Christiet olvasott J , vagy mikor megkaparintotta a felfújható unikornist. Szerintem ocsmány egy dög, de a gyerekek zabálják… Meg is örökítettem mindent, és a vehemnciája ellenére olyan cuki, hogy egy rakás oldalt tudnék készíteni róla J.

A fotót 13×18 centis méretben nyomtattam ki. Ráragasztottam egy picit nagyobb kartonra, kézzel körbe varrtam, és eltartással felragasztottam egy előtte összepacázott lapra. Jobb és bal oldalról tageket tettem a fotó alá. Mivel a kisasszony mindig úgy van, ahogy a Jóisten megteremtette, gondoskodtam a nem nyilvános részletekről is J.

Felhasznált anyagok:

Bódult nyár chipbord készlet:

Hurrá nyaralunk matricaív

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!